WEBBSHOP

PRODUKTER

Handla dina rekommenderade hudvårdsprodukter här!

Här kan du enkelt och säkert handla de produkter som du blivit rekommenderad av din personliga hudterapeut och makeupartist Anette Hambalek. De produkter jag använder i behandling och även själv finns att köpa i min salong och webshop.

Om du vill handla i länken, så är jag jättetacksam 🙏🏼 Om du klickar i den lilla cirkeln för kund, då skapar du ett kundkonto, till min webbshop Anette Hambalek Perfect Skin. Alltså handla ej som ”gäst”.

✅ Fyll i alla kontaktuppgifter
✅ Skapa ett inlogg med din mailadress
✅ Skapa ett lösenord
✅ Handla

Jag är mer än gärna din HUD-PT 🙋‍♀️

Om du tycker om produkterna och blir en återkommande kund i webbshoppen så kan jag visa dig ett superenkelt och mycket förmånligt sätt att få bonus på, bara hör av dig till mig på 0709-739869 eller på anette.hambalek@gmail.com

Kundnummer

För att du ska handla de rekommenderade produkterna, behöver du först bli kund hos mig genom att få ett personligt kundnummer och en inloggningslänk till webbshopen. Därefter kan du logga in och i lugn och ro handla dina produkter. 

Vill du handla produkter i min webshop, kontakta mig!

Produktkatalog från Nuskin

Nu kan du ladda ner produktkatalogen från Nuskin här.

Hör av dig om du har några frågor, så hjälper jag dig mer än gärna att hitta rätt produkt för just dina behov och önskemål.

Anette Hambalek Perfect Skin Foto ©️Celestialart.se
PRESENTKORT
Den perfekta presenten

Ett presentkort är en mycket fin och omtänksam gåva att ge bort och är alltid uppskattad. Det är den perfekta gåvan till födelsedagen, studenten, namnsdagen, Alla hjärtans dag, jul eller till Mors- och Fars dag.

Du kan ge bort en specifik behandling på presentkortet eller välja en valfri summa. Naturligtvis får du presentkortet i ett fint paket.

Vill du köpa presentkort? Kontakta mig.
Jag erbjuder ett brett produktsortiment till alla åldrar, hudtyper och kön, både till ansikte och kropp samt makeup och näringstillskott.
Jag är så glad och tacksam att jag har hittat produkter och en samarbetspartner som tänker innovativt, och som har produkter som är rena och verkligen gör skillnad inifrån och ut och utifrån och in!