KONTAKT

KONTAKTA MIG & BOKA TID

För att boka tid till en skön behandling eller om du önskar att komma och handla produkter, köpa presentkort eller bara rådfråga om något, är du alltid varmt välkommen och du kan du nå mig på flera olika sätt – telefon, SMS, mail eller Messenger. Jag är mycket tacksam att du förbokar tid till det, då jag har svårt att ta emot drop-in kunder.

Svarar jag ej omgående sitter jag upptagen i behandling eller i möte men jag återkopplar till dig så fort jag är ledig. Tala in ett meddelande på mobilen, skicka ett mail, skriv ett meddelande på SMS, eller via Messenger. 

Du är alltid varmt välkommen och jag kommer att ta hand om dig på bästa sätt!

Anette Hambalek
Perfect Skin
Björkbacken 1
585 92 LINKÖPING

Telefon & SMS

0709-739869

Facebook & Messenger

anettehambalekperfectskin

Instagram

anettehambalekperfectskin

Mail

anette.hambalek[at]gmail.com

Anette Hambalek Perfect Skin Foto ©️Celestialart.se
Anette Hambalek Perfect Skin Foto ©️Celestialart.se
Vill du köpa presentkort? Kontakta mig gärna, så hjälper jag dig.

Anette Hambalek Perfect Skin – Din hudterapeut online och offline

Jag har jobbat i skönhetsbranschen i snart 30 år och ägde och drev dag-SPA Nettans Hud- och skönhetssalong under många år.

För snart tre år sedan, sålde jag Nettans och har nu känt att det var något som saknades, så jag tog ett beslut att öppna en ny skönhetssalong, Anette Hambalek Perfect Skin, hemma i Rogestad. Förutom behandlingar erbjuder jag numera även konsult- och coachningsuppdrag.

Jag är auktoriserad hudterapeut med internationell Cidesco-examen. Jag är medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, så du som kund ska känna dig trygg och säker när du går på behandlingar. Jag tog min examen vid Gildaskolan International Beauty School 2000, där jag sedan jobbade en tid som hudvårdslärare.

För mig handlar det om att ta hand om dig som kund på allra bästa sätt och se helheten. Huden återspeglar ofta det som sker på insidan av vår kropp. Hudproblem kan ofta bero på en inre obalans. Jag fortbildar mig kontinuerligt för att följa med i den snabba utvecklingen, trenderna inom hudvård, skönhetsbehandlingar, makeup samt vår inre hälsa och välmående.

De produkter jag jobbar med på min salong och som jag även utbildar och föreläser med, har jag jobbat med i flera år och noga valt med omsorg för att ge kunden det bästa. Produkterna är innovativa och har världsledande forskning bakom sig.

Perfect Skin – skönhetssalongen

Perfect Skin är en skönhetssalong där jag utför de flesta skönhetsbehandlingar, från topp till tå, men också som ett utbildningscenter där du och dina vänner kan boka kurser för att lära er mer om hudvård, makeup och inre hälsa. Jag har också en liten butik/showroom för att du ska kunna komma till mig och handla de underbara produkterna som jag jobbar med i behandling.

Jag erbjuder ett brett sortiment till alla åldrar, hudtyper och kön. Jag har produkter till både ansikte och kropp samt makeup och näringstillskott. Jag är så glad och tacksam som har hittat produkter som verkligen gör skillnad inifrån och ut och utifrån och in!

Du kan även handla via min webbshop, men då behöver du ett kundnummer som jag hjälper dig med att få. Det är bara att kontakta mig!

Jag jobbar både online och offline 

Jag jobbar online och offline både som hudterapeut, konsult och coach.

GDPR

Anette Hambalek Perfect Skin värnar om din personliga identitet och följer de nya anvisningar som den nya EU-förordningen satt upp.

Om du vill ändra eller ta bort de uppgifter jag har om dig så ber jag dig att kontakta mig. Jag behandlar bara de uppgifter om dig som krävs av mig som din motpart för att kunna fullfölja mina åtaganden som leverantör av tjänster och produkter inom skönhets- och hälsobranschen.