WEBBSHOP

Välkommen!

Här kan du enkelt och säkert handla de produkter som du blivit rekommenderad av mig Anette Hambalek, hudvårdsterapeut och makeupartist.

För att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du klicka i den lilla cirkeln för kund. Då skapar du ett kundkonto till min webbshop Anette Hambalek Perfect Skin.

✅ Fyll i alla kontaktuppgifter
✅ Skapa ett inlogg med din mailadress
✅ Skapa ett lösenord
✅ Handla

Jag är din HUD-PT

Om du tycker om produkterna och blir en återkommande kund i min webbshopp så visar jag dig ett enkelt och  förmånligt sätt att få bonus på dina inköp.

Kontakta mig!

anettehambalek@gmail.com
Telefon: 0709-739869

Klicka här för att handla dina rekommenderade hudvårdsprodukter!

Produktkatalog från Nuskin

Nu kan du ladda ner produktkatalogen från Nuskin här.

Hör av dig om du har några frågor, så hjälper jag dig mer än gärna att hitta rätt produkt för just dina behov och önskemål.

Anette Hambalek Perfect Skin Foto ©️Celestialart.se
PRESENTKORT
Den perfekta presenten

Ett presentkort är en mycket fin och omtänksam gåva att ge bort och är alltid uppskattad. Det är den perfekta gåvan till födelsedagen, studenten, namnsdagen, Alla hjärtans dag, jul eller till Mors- och Fars dag.

Du kan ge bort en specifik behandling på presentkortet eller välja en valfri summa. Naturligtvis får du presentkortet i ett fint paket.

Vill du köpa presentkort? Kontakta mig.
Jag erbjuder ett brett produktsortiment till alla åldrar, hudtyper och kön, både till ansikte och kropp samt makeup och näringstillskott.
Jag är så glad och tacksam att jag har hittat produkter och en samarbetspartner som tänker innovativt, och som har produkter som är rena och verkligen gör skillnad inifrån och ut och utifrån och in!