WORKSHOPS

Anette Hambalek Perfect Skin Foto ©️Celestialart.se

WORKSHOP – MINI FACIAL

Hudvårdsskola – Samla dina vänner eller din släkt för en härlig dag eller kväll på min salong Anette Hambalek Perfect Skin, så lär jag er om huden och hudvårdens alla viktiga steg, som jag brukar säga: ”lära sig hudvårdens ABC”.

Vi behöver alla komma ner i varv och bara få rå om oss själva en stund! Så varmt välkomna till min härliga och inspirerande Hudvårdsskola där jag Anette Hambalek hudterapeut och makeupartist guidar er till en bättre hudhälsa.

Att ta hand om sin hud är A och O. En ren och fräsch hud är beroende av daglig skötsel och vård av bra och rätt hudvårdsprodukter.

Ni kommer alla att få göra er egen MINI FACIAL med vårdande produkter som jag anpassar efter just ER hud och hudtillstånd. I min Hudvårdsskola MINI FACIAL ger jag er mina bästa tips och råd om hudvårdens viktiga och enkla steg, men också om varför och hur man ska använda bra hudvårdsprodukter.

MINI FACIAL steg för steg: Rengöring, ansiktsvatten, peeling och ansiktsmask. Därefter avslutas det med insmörjning av serum, ögonkräm och ansiktskräm.

  • Det ingår även en personlig hudanalys med ett personligt hudvårdsschema med skräddarsydd produktrådgivning.
  • Hudvårdsskolan MINI FACIAL bokas i en grupp på minst 6 personer.
  • I Hudvårdsskolan ingår alltid en enkel fika med te och kaffe, citronvatten, frukt och lite godis.
  • Extratillägg: Smörgås, bubbel, mat (pristillägg och tidstillägg tillkommer utefter vad era önskemål av extratillägg är)
Tid: ca 2 timmar
Kostnad: 495 kr/person
Anette Hambalek Perfect Skin Foto ©️Celestialart.se

WORKSHOP – MAKEUPSKOLA

Samla dina vänner eller din släkt för en härlig dag eller kväll på min salong Anette Hambalek Perfect Skin, så lär jag er några enkla steg till en fin vardags makeup, som alla klarar av! Eller om du bara behöver lite ny inspiration och nya makeup tipsoch råd. Du kanske behöver nya idéer på hur du kan använda det du har hemma, men på ett nytt sätt! Då är det dags att boka in en makeupskola!

I min makeupskola ger jag er mina bästa tips och råd på hur ni själva kan skapa en snygg och fin vardagsmakeup på ett lätt och enkelt sätt. Ni kommer alla att få utföra er egna makeup med vårdande och härliga makeupprodukter under ledning och guidning av Anette Hambalek hudterapeut och makeupartist. Vi går igenom grunderna, steg för steg och hur du själv applicerar och skapar din personliga makeup med borstar och enkla tekniker som alla klarar av.

  • Makeupskolan bokas i en grupp på minst 6 personer.
  • I makeupskolan ingår alltid en enkel fika med te och kaffe, citronvatten, frukt och lite godis.
  • Extratillägg: Smörgås, bubbel, mat (pristillägg och tidstillägg tillkommer utefter vad era önskemål av extratillägg är).
Tid: ca 2 timmar
Kostnad: 495 kr/person
Anette Hambalek Perfect Skin Foto ©️Celestialart.se

BABY SHOWER – Perfekt för den blivande mamman

Här samlas ni ett gäng tillsammans med den blivande mamman och uppvaktar henne och den blivande bebisen. Alla kan vara med, men det är den blivande mamman som får fokus. Tanken är att den blivande mamman ska få bli riktigt ompysslad en stund inför den stora dagen medan ni andra sitter med och myser tillsammans. Här kan ni själva skapa innehållet, beroende på hur många ni är och vad ni önskar att ge bort till den blivande mamman.

Tid och Pris: Beroende på vilken behandling ni väljer till den blivande mamman och vilket upplägg vi väljer till er andra.
Kontakta mig, så skräddarsyr vi ER Baby Shower till det bästa!