TIPS & INSPIRATION

Fin recension från en kund

”Efter att jag hade bott utomlands i ett halvår blev min hy som en puckelpist, jag var 26 år och hade mycket värre hy än i tonåren. I min förtvivlan blev jag rekommenderad att av min mamma att träffa Anette ”Nettan” Hambalek som har….

… drivit i salong i Linköping i många år. Hemma hos henne i hennes privata salong hittade jag hem direkt. Med en otrolig profession, positivism, förståelse och lugn tog hon sig an mig och min hy. Anette är så otroligt skicklig på att förklara saker så att man förstår, även om ens kunskap om hy=0 (vilket min var) så även om jag var ivrig att få persikohy på en gång förstod jag att det skulle ta tid och vad som krävdes av mig. Efter mitt fjärde besök ett halvår senare har jag nått mitt mål – tack vare Anette och hennes kunskap – och jag är så lycklig över det. Jag är också tacksam över att ha fått inkludera Anette i mitt liv, hon är helt fantastisk och att fortsätta gå hos henne och få hennes konsultation är en vardagslyx för både kropp och själ som jag kommer fortsätta unna mig. Förutom hennes breda kunskap och skicklighet är Anette dessutom en fantastisk person som ger så mycket energi och omtanke. Så även när jag är hemma i Stockholm kan jag få konsultation, exempelvis genom FaceTime eller genom att jag skickar en bild på min hy. Det är GULD värt. Hon är helt enkelt världens bästa och jag rekommenderar alla att gå till henne. Oavsett om du har hudproblem eller bara vill hunna dig en härlig behandling.”

Elin Doverby

Fin på Foto

Jag har ett samarbete med fotoföretaget Celestial Art, Anna och Clas Jensen. Tillsammans genomför vi eventet ”Fin på Foto”. I naturskön miljö sminkar jag dig och därefter blir du och din familj fotograferad i studiomiljö utomhus. Ett mycket uppskattat event till ett mycket rabatterat pris. Eventen annonseras på våra Instagram/FB/Hemsidor. Håll utkik!

Besök gärna deras hemsida Celestialart.se

Fin på foto Nettan 3

Ageloc® Lumispa™

Genom att rengöra huden ordentligt – både med ageLOC® LumiSpa™ tillsammans med en av våra Activating Cleansers – får man len, fräsch, ungdomlig hy med fina resultat såsom mindre framträdande porer, klarare och uppfräschad. Läs mer här för att veta mer.

Kontakta mig om du har frågor!

 

Hälsosam livsstil

För att trivas med sin kropp behövs tre nycklar: äta, träna, leva. Vill du komma igång och veta mer? Nuskin har en produkt som hjälper dig komma igång, TR-90, som är ett 90-dagarspgrogram. Låter det intressant? Då ska du klicka dig vidare för att läsa mer.

Kontakta mig om du har frågor!

Vill du få fina naturliga naglar till skolavslutningen, studenten, balen, bröllopet eller till festen?

Här kan du se hur enkelt det är att göra egen behandling med nagelvårdssystemt DD, som räcker till flera gånger.

Kontakta mig så får du mera info och pris på nagelvårdssystemet DD.

Titta även på filmen här, där jag berättar med om nagelvårdssystemet.

Steg 1.

Applicera prep på hela nageln (prep är som en mild peeling till nageln). Låt verka någon minut. Skruva, skruva tills en droppe kommer fram, första gången går du skruva många gånger.

Steg 2.

Fila några tag uppe på nageln med nummer 1 (den gråa sidan). Det blir som ett vitt pulver på nageln.

Steg 3

Fortsätt med att fila på nageln med nummer 2 på filen (den rosa delen av filen).

Steg 4

Polera med nummer 3 på filen (den vita). Nu blir nageln glansig och fin.

Steg 5

Boosta nageln och nagelbanden med vårdande fukt och näring. Applicera Deep hydrating på hela nageln och även på nagelbanden. Massera in – nu glänser naglarna fint och mår mycket bra! Skruva, skruva tills en droppe kommer fram, första gången får du skruva många gånger.

Förebild

Såhär såg naglarna ut innan.

Efterbild

Så här fräscha blir naglarna efter en enkel behanlingen.

Snart kommer nya tips!